• ReKon

Når Ja - hatten strammer

Updated: Nov 19, 2020

Kan du ikke længere genkende det, der en gang var din hverdag og begynder de gamle strategier at være utilstrækkelige under CoronaKrisen?


Fra min egen verden begynder jeg langsomt at støde på, at nogle af de ting, der ellers giver mig energi, i øjeblikket ikke er tilgængelige. Vi ved jo ikke hvor længe det øjeblik kommer til at vare. Det handler for eksempel om, at jeg som et meget ekstrovert menneske, er afhængig af, at kunne være sammen med andre mennesker ofte og meget gerne over en café latte med livet pulserende forbi ude på fortovet. Eftersom det ikke kan lade sig gøre i denne tid, er jeg begyndt at løbe igen, søge ind i mig selv i mere stille stunder og mærke, hvordan jeg reagerer på den nye situation. At blive fortalt, hvordan min færden skal være, har tændt en klaustrofobisk følelse i mig. Men samtidig er det et must, at opfylde de nye (midlertidige) regelsæt, så vi igen kan vende tilbage til det liv, vi for ikke så længe siden kunne leve. De fleste af os tager noget med os fra denne tid. På godt og mindre godt. Det bliver et forår vi aldrig glemmer og udfordringer kan komme til at stå i kø. Det gør de måske allerede for dig, der læser med her. Hvordan kan vi hjælpe hinanden og os selv til at være i situationen? Hvad kan vi selv gøre? Hvem kan vi hente hjælp hos? Hvordan kan vi vende frygt til noget trygt? Hvordan kan vi udvikle i stedet for at afvikle? Jeg tilbyder dig samtalesessions, stresshåndtering og udviklingsredskaber over Skype og mail når:

  • Parforholdet og familielivet sættes på prøve

  • Stressbarometret sættes på rødt

  • Den dårlige samvittighed over at være kørt bare en smule træt i det tætte samvær med børnene, kæresten, ægtefællen melder sin ankomst

  • Tankerne påvirker dine følelser og handlinger negativt

  • Du er ved at slippe op for energi, men har brug for at have den 

  • Bekymringerne får fat og dominerer dine dage og nætter

  • Du er faret vild og har brug for hjælp til struktur, at give slip, nyt fokus…

KONTAKT Kontakt mig via tlf. eller mail og hør nærmere om, hvordan vi kan gribe det an! Kontakt ReKon på tlf: +45 29 84 90 11